Üdvözöljük a Boglár Hostel honlapján!

Köszönjük, hogy ellátogatott a Boglár Hostel honlapjára! Reméljük, hogy bemutatkozásunk és fényképeink elnyerik Kedves Vendégeink tetszését és látogatásával megtiszteli egész évben nyitva tartó családias üdülőházunkat!

Vendégházunk a Balaton déli partjának központi településén, Balatonbogláron, nyugodt, csendes környezetben, a Balaton átúszás és a BB Szüreti fesztivál strandjától, 2 perc sétával érhető el. A közel 100 éves épület története során sok mindent megélt, de a jelenlegi funkcióját teljes átalakítás és felújítás után nyerte el. 

 Az átépítés során a minőséget figyelembe véve egy olyan hostel létrehozása volt a cél, ahová megérkezve mi is jól éreznénk magunkat. Az épület 2-3 ágyas, modernül felszerelt szobákkal, valamint 4 személyes apartmannal, összesen 23 főnek nyújt nyugodt, otthonos kikapcsolódást. 

Szobáink mindegyikéhez felszerelt konyha, fürdőszoba, továbbá díjtalan Wi-fi tartozik. Üdülőházunk az egyedül 1 éjszakára érkezőket ugyanúgy szívesen látja, mint a kisebb-nagyobb családokat, baráti társaságokat, céges rendezvényeknek ideális helyet keresőket.

Szívesen biztosítunk helyet osztálytalálkozóknak, munkahelyi tréningeknek, bemutatóknak, vállaljuk a különböző rendezvények utáni elszállásolást.

Az épülethez kapcsolódó közel 200m2 pihenő-napozó magasterasz a kikapcsolódás számtalan lehetőségét kínálja. Hatalmas, zárt, kamerákkal megfigyelt udvarunkban, melyek használata vendégeinknek díjtalan, parkolási lehetőséget biztosítunk, ahol térítésmentesen, biztonságban tudhatja autóját. Kerékpárral érkező vendégeinknek fedett kerékpártárolót és kerékpáros gyorsszervizt biztosítunk. A szálláshely közelében több étterem, borozó, posta, élelmiszerbolt, gyógyszertár, orvosi rendelő, horgászati lehetőség van.

Szeretettel várjuk  vendégeinket!