Házirend

Kedves Vendégeink!

Ahhoz, hogy Önök a lehető legjobban és kényelmesebben tudják eltölteni pihenésüket nálunk, kérem olvassák el Vendégházunk szállás- és házirendjét és kérjük tartsák be azokat!

Érkezés

A szobákat az érkezés napján 14.00-tól lehet elfoglalni.

Távozás

A szobákat a távozás napján délelőtt 10.00-ig el kell hagyni.

Parkolás

Kérjük, hogy autóikkal a kijelölt területen álljanak meg!

Háziállat

A Hostelbe háziállatot behozni nem lehet!

Dohányzás

A Hostel szobái NEM dohányzóak. Az épületben TILOS a dohányzás.
Dohányozni a kijelölt helyen lehet. Kérjük, a csikkeket ne dobálják el az épület környékén.

Az udvar és az épület zárása

Eltávozáskor és éjszakára kérjük a kapukat és az épület bejárati ajtajait kulcsra zárni!
Kérjük a kulcsokra vigyázzanak, mert az épület külső ajtói egyedi biztonsági zárakkal vannak ellátva, és a kulcs elvesztése esetén ki kell fizetni a komplett zárcserét!

Napozóterasz/magasterasz használata

A magasteraszon kérjük ne tartsanak zenés- csoportos táncos rendezvényeket a biztonságuk érdekében. Este 10 óra után kérjük legyenek tekintettel a környéken élők nyugalmára!
A teraszon lévő bútorokat rendeltetésszerűen használják, ügyeljenek a kertibútorok épségére.

Berendezési tárgyak használata

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát!A ház fabútorokkal van berendezve, melyek használata fokozott figyelmet, esetleg nagyobb türelmet igényel. A dekorációs célt szolgáló tárgyakat, képeket kérjük ne vegyék el a helyükről, azok nem játékszerek. A benti berendezési és használati tárgyakat (ágy, ágynemű, matrac, stb.) kérjük ne vigyék ki a kertbe. A fa asztalokat és székeket kérjük óvják a nedvességtől, ne hagyják éjjel a szabad ég alatt! Az elektromos gépeket rendeltetésszerűen használják, olvassák el figyelmesen a Használati Kézikönyvet!
A Vendégház nem rendeltetésszerű használatából illetve a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A vendégek vagyontárgyaiért a házigazda felelősséget nem vállal! Mint minden háztartásban, a Vendégházban is előfordulhat, hogy valami a vendégek hibáján kívül tönkremegy, vagy meghibásodik. Ha valamilyen rendellenességet észlelnek az esetleges komoly károk megelőzése érdekében, szíveskedjenek azt a szállásadónak haladéktalanul jelezni a következő telefonszámon: + 36 20 93 53 213. Köszönjük!


Kellemes kikapcsolódást és pihenést kívánunk!